eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 08:51

"Problemele financiare i-au afectat pe jucători. Petrolul nu câştigă Cupa". Priso descrie un tablou trist la Ploieşti

"Problemele financiare i-au afectat pe jucători. Petrolul nu câştigă Cupa". Priso descrie un tablou trist la Ploieşti

Camerunezul Njongo Priso a vorbit despre situaţia de la Petrolul în termeni sumbri. Fostul mijlocaş al Petrolului, care a semnat cu echipa lui Vasile Miriuţă, Gyor, crede că echipa ploieşteană nu are nicio şansă la vreun trofeu în acest sezon, din cauza problemelor financiare, care au afectat moralul jucătorilor

Situaţia financiară la Petrolul este una extrem de dificilă, dovadă şi faptul că echipa ploieşteană a intrat în insolvenţă. Deja cinci jucători - Priso, Gerson, Haddad, Mustivar şi Albin - au plecat de la echipă, iar alte nume se pregătesc de aceeaşi soartă. Însă Mircea Rednic, antrenorul clubului, consideră că echipa poate să îşi revină, deşi perspectivele sunt sumbre. Totuşi, Rednic este contrazis chiar de unul dintre jucătorii plecaţi în această iarnă, Njongo Priso, care a semnat cu Gyor, după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia ploieşteană.

”Petrolul a fost ca o familie şi sunt foarte trist că a trebuit să plec de acolo. Am lăsat în urmă mulţi fraţi, erau prietenii mei. Cred că îşi pot reveni, fiindcă Petrolul e o echipă iubită. Avem suporteri care cred în echipă şi sper ca cineva important din Ploieşti să o preia şi să o readucă acolo unde o ştim. Va fi greu, însă, să câştige un trofeu. Ei trec prin clipe foarte grele. Jucătorii sunt demoralizaţi şi le va fi greu să se concentreze”, a declarat fostul mijlocaş al Petrolului pentru Dolce Sport.

Sursa: Prosport