eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 14:20

Şumudică vine cu o explicaţie amuzantă pentru Comisia de Disciplină: "Eram sub influenţa a două pastile, că zburam cu avionul, iar mie mi-e teamă de avion"

Şumudică vine cu o explicaţie amuzantă pentru Comisia de Disciplină: "Eram sub influenţa a două pastile, că zburam cu avionul, iar mie mi-e teamă de avion"

După ce Liga Profesionistă de Fotbal a formulat o sesizare către Comisia de Disciplină în vederea sancţionării disciplinare a lui Marius Şumudică, pentru declaraţiile pe care tehnicianul le-a făcut în privinţa hotărârilor luate în cadrul Adunării Generale de la LPF, antrenorul a venit cu o explicaţie tipică acestuia şi a dat vina pe medicamentaţie pentru cele spuse: "Probabil că am deranjat în momentul respectiv. Eram sub influenţa a două pastile, că zburam cu avionul, iar mie mi-e teamă de avion. Aş merge cu maşina 5.000 de kilometri decât cu avionul, că te zdruncină. Şi acum când am venit, a luat-o băiatul ăsta pe un drum de ţară şi m-a cam zdruncinat puţin, dar asta e viaţa", a spus Şumudică, în speranţa că nu va fi sancţionat atât de aspru de Comisia de Disciplină.

De la ce a început totul

Concret, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, s-a sesizat în urma declaraţiilor făcute de Şumudică pe tema reorganizării campionatului intern şi regulilor în privinţa fotbaliştilor străini din Liga 1: "Este o idioţenie din toate punctele de vedere, aşa cum este o idioţenie să retrogradeze şase echipe. Este cea mai mare cretinătate din fotbalul românesc. Şi nu mi se pare normal nici să pui condiţiile acestea de a aduce stranieri. Ar trebui mai multă îngăduinţă, pentru că CFR Cluj a câştigat campionatul cu străini şi a jucat bine în Europa. Eu înţeleg că vrei să ajuţi jucătorii români, dar poţi face altceva", au fost câteva dintre lucrurile spuse de antrenorul Concordiei Chiajna, care au deranjat.

Sursa: Prosport