eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 18:34

Ibrahimovic este entuziasmat de recunoştinţa francezilor: "Ce urmează după statuia de la Grevin? Nu ştiu...poate vor înlocui Turnul Eiffel cu o statuie de-a mea"

Ibrahimovic este entuziasmat de recunoştinţa francezilor: "Ce urmează după statuia de la Grevin? Nu ştiu...poate vor înlocui Turnul Eiffel cu o statuie de-a mea"

Zlatan Ibrahimovic şi-a exprimat recunoştinţa pentru francezi, după ce suedezului i s-a făcut o statuie de ceară la celebrul muzeu Grevin.

Atacantul de 33 de ani este cel mai nou posesor al unei statui la muzeul Grevin. Ibrahimovic s-a declarat foarte încântat de idee, mai ales că a venit din partea francezilor. Atacantul lui PSG a ţinut să sublinieze şi priceperea autorului, care a reuşit să o operă foarte aproape de realitate.

"Este un sentiment incredibil să am statuie la muzeul Grevin. Statuia arată foarte concentrată, exact cum sunt eu pe teren. Nu pot să fiu decât recunoscător pentru o treabă fantastic de bine făcută. Sunt foarte mândru că am parte de o asemenea recunoaştere, mai ales că sunt suedez. Este o mare onoare să am statuie într-un muzeu precum Grevin [...] Următorul pas? Nu ştiu...poate să înlocuiască Turnul Eifeel cu o statuie a lui Ibrahimovic", a declarat Zlatan Ibrahimovic, conform goal.com.

Muzeul Grevin Wax a fost construit în anul 1882 după modelul Doamnei Tussauds din Londra. Muzeul are expuse copii realiste din ceară ale personalităţilor mari şi evenimentelor istorice.

Ibrahimovic a devenit un simbol al fotbalului francez, după ce a devenit liderul lui PSG, echipă la care a ajuns în 2012, de la AC Milan. Suedezul a marcat pentru PSG în total 92 de goluri, în 115 apariţii. De asemenea, a oferit şi 38 de assist-uri.

Sursa: Prosport