eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 12:56

Manchester City pregăteşte mutarea anului: Simeone în locul lui Pellegrini

Manchester City pregăteşte mutarea anului: Simeone în locul lui Pellegrini

Rămasă la 7 puncte în spatele liderului Chelsea, Manchester City pregăteşte o mutare-şoc, anunţă Daily Mail. Englezii notează că actuala campioană a Angliei ia foarte serios în calcul schimbarea tehnicianului Manuel Pellegrini, iar numele vizat de şeici este cel al argentinianului Diego Simeone, care a reuşit să câştige titul în Spania cu Atletico Madrid, la finalul unui sezon în care a jucat şi finala Ligii Campionilor.

Manchester City a făcut doar egal cu Hull City, scor 1-1, în acest weekend, rezultat care i-a îndepărtat pe cetăţeni de primul loc din Premier League, ocupat de Chelsea, cu un avans confortabil de 7 puncte. Evoluţiile trupei de pe Etihad în acest sezon au fost fluctuante, iar jocul prestat de Aguero & Co i-a dezamăgit pe fani, dar şi pe conducători.

În plus, City riscă să termine sezonul fără niciun trofeu câştigat, fiind deja eliminată din ambele Cupe interne (Cupa Ligii şi Cupa Angliei) şi având în faţă o dublă extrem de dificilă în optimile Champions League, cu Barcelona. Astfel, şefii iau foarte serios în calcul înlocuirea lui Pellegrini, iar Diego Simeone e principalul favorit. Pe lângă trofeele câştigate în Spania, Simeone a dovenit că se poate bate de la egal la egal cu "giganţii" Real Madrid şi Barcelona, cu o echipă mult mai puţin valoroasă. Doar în acest sezon, Atletico a învins-o de patru ori pe Real Madrid (inclusiv victoria zdrobitoare din ultima etapă 4-0) şi a obţinut două remize.

În vârstă de 44 de ani, Simeone mai este dorit şi de PSG.

Sursa: Prosport