eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 19:05

Nebunie curată. A scăpat pe net nota de plată de la cheful lui Ronaldo: "A fost ca o nuntă opulentă". FOTO | Un detaliu uluitor

Nebunie curată. A scăpat pe net nota de plată de la cheful lui Ronaldo: "A fost ca o nuntă opulentă". FOTO | Un detaliu uluitor

Petrecerea pe care Cristiano Ronaldo a dat-o după meciul cu Atletico Madrid pe care a dat-o cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani a costat nu mai puţin de 400.000 de euro.

Deşi subiectul a fost întors pe toate feţele, aniversarea lui Cristiano Ronaldo încă reprezintă un subiect aprins de discuţie. În primul rând, pentru că petrecerea a fost organizată la numai câteva ore de la eşecul cu 4-0 în faţa rivalei Atletico Madrid. Un gest prin care a atras antipatia jucătorilor spanioli din lotul Realului.

Dincolo de aceste controverse, un alt lucru care a surprins a fost costul evenimentului: 400.000 de euro. "Atacantul lui Real Madrid a vrut să sărbătoarească cu stil aniversarea de 30 de ani, cu un meniu ca pentru o nuntă opulentă", notează El Mundo Deportivo. Evenimentul a fost organizat la restaurantul de lux la Finca, o locaţie exclusivistă situată în Pozuelo de Alcoron, zonă în care locuieşte Cristiano Ronaldo.

Printre altele, pentru animarea petrecerii, Ronaldo l-a plătit să cânte pe Kevin Roldán, un cunoscut cântăreţ columbian. De aici a apărut însă şi scandalul. Roldan a postat pe contul său de Instagram un filmuleţ cu Ronaldo în timp ce cânta o melodie. Aşa s-a aflat despre petrecerea pe care portughezul a dat-o după înfrângerea cu Real Madrid.

Cât despre cum au fost cheltuiţi cei 400.000 de euro, trebuie spus că invitaţii s-au putut delecta cu mâncăruri rafinate, printre care caviar beluga, foie gras caramelizat, crochete de şuncă şi carne de vită, plăcintă Boletus, creveţi în busuioc, salată de homar, muşchi în vin roşu. Băuturile au fost şi ele alese. S-a băut şampanie Cristal de Louis Roederer (160 de euro sticla), vin alb Rias Baixas 'Sanamaro 2012' (135 de euro sticla) şi vin roşu Ribera del Duero 'Vega Sicilia Único' (235 de euro sticla).

Cristiano Ronaldo a avut chiar şi bancnotă ce a semănat cu dolarul, al cărui echivalent a fost de 5 dolari. Acestea au fost împărţite invitaţilor, care le-au folosit în jocurile de poker şi blackjack. Bancnota a fost imprimată cu vârsta pe care împlinit-o, 30 de ani, data naşterii şi cele trei Baloare de Aur pe care le are în palmares.


Sursa foto: mundodeportivo.com

Sursa: Prosport