eStire.ro

Articol actualizat la: 09 February 2018, 21:37

Petrecerea lui Ronaldo după eşecul cu Atletico a rupt vestiarul Realului. Ce i-au reproşat portughezului Sergio Ramos şi Casillas. Florentino Perez i-a băgat pe toţi în şedinţă

Petrecerea lui Ronaldo după eşecul cu Atletico a rupt vestiarul Realului. Ce i-au reproşat portughezului Sergio Ramos şi Casillas. Florentino Perez i-a băgat pe toţi în şedinţă

Petrecerea pe care Cristiano Ronaldo a dat-o imediat după usturătorul eşec cu 0-4 cu Atletico Madrid a rupt vestiarul Realului în două tabere.

La numai câteva ore după înfrângerea cu Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a programat o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere. Momentul ales a fost cum nu se putea mai prost, după eşecul cu marea rivală din Madrid. Imaginile au ajuns pe internet şi îl ilustrau pe Ronaldo în timp ce petrecerea de zor, fără să lase vreo urmă de regret pentru meciul care se terminase în urmă cu câteva ceasuri.

Conform El Mundo Deportivo, momentul i-a înfuriat pe câţiva dintre colegii lui Cristiano Ronaldo, în frunte cu greii Sergio Ramos şi Iker Casillas. După ani în şir petrecuţi pe Santiago Bernabeu, aceştia cunosc ce înseamnă pentru suporterii Realului un eşec cu Atletico Madrid. Potrivit sursei citate, cei doi au fost surprinşi că Ronaldo, după mai bine de 5 ani petrecuţi la Real, nu şi-a putut da seama cât de nepotrivită este o astfel de petrecere după un eşec cu Atletico.

De altfel, la petrecerea lui Ronaldo n-a participat niciun jucător spaniol al Realului, deşi portugezul şi-a invitat toţi colegii. Au venit, în schimb, Marcelo, Keylor Navas, Pepe, James Rodriguez, Coentrao, Khedira şi Modric. Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, a încercat să mai spele din gafa pe care a făcut-o Ronaldo şi a declarat că a avut nevoie de două ore să-l consoleze după meciul cu Atletico, deoarece era extrem de supărat. Chiar şi aşa, impresia pe care a lăsat-o nu este dintre cele mai bune.

Florentino Perez i-a băgat în şedinţă

Luni după amiază, jucătorii lui Real Madrid s-au trezit în cantonament cu preşedintele Florentino Perez. Acesta este foarte dezamăgit de rezultatul meciului cu Atletico, dar şi de gestul lui Cristiano Ronaldo. Conform ABC, Perez li s-a adresat jucătorilor şi le-a reproşat starurilor echipei că nu avut o atitudinea corespunzătoare unui derby. "Angajament, muncă şi mult mai mult", a fost mesajul tranşant pe care Perez l-a transmis.

Perez a abordat şi subiectul cu petrecerea lui Cristiano Ronaldo. Preşedintele lui Real Madrid le-a spus jucătorilor că acel episod a dăunat imaginii clubului şi i-a avertizat să dea dovadă de mai mult tact şi prudenţă când vine vorba despre viaţa lor privată.

Sursa: Prosport