eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 15:09

Puşcaş, numit de italieni "micul Benzema". "Se poziţionează pe teren precum cei mai buni atacanţi ai momentului. E un femomen paranormal"

Puşcaş, numit de italieni "micul Benzema". "Se poziţionează pe teren precum cei mai buni atacanţi ai momentului. E un femomen paranormal"

George Puşcaş pare să fie din ce în ce mai apreciat de Roberto Mancini, care l-a debutat în Serie A şi în Cupa Italiei. În vârstă de doar 18 ani, Puşcaş a ars etapele cu o viteză incredibilă, iar acum e considerat unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din Italia.

Jucătorul nu este apreciat doar de oficialii echipei, fanii Interului dedicându-i o întreaga prezentare atacantului pe care l-au numit "micul Benzema".

"A fost cumpărat de Inter în 2013 pentru doar 600.000 de euro. Un fenomen (para)normal născut în 1996. A fost debutat în Cupă şi campionat de Roberto Mancini după ce a fost convocat în premieră la prima echipă de fostul antrenot Mazzarri.

Puşcaş e un atacant flexibil, modern, care poate juca pe mai multe posturi în atac, dar cel mai bine se simte în postura de vârf central, acolo unde a dat şi cel mai bun randament la echipa de tinret a Interului. Are o tehnică foarte bună, o viteză excelentă şi un simţ al golului foarte dezvoltat graţie faptului că poate controla balonul cu ambele picioare. Stă bine din punct de vedere fizic şi se poziţionează foarte bine pe teren precum cei mai buni atacanţi din această perioadă, Benzema şi Lewandoski",
scriu cei de la calcio.fanpage.it.

Mancini l-a inclus pe Puşcaş pe lista UEFA a Interului. George Puşcaş are 1,84 metri şi a reuşit până acum în acest sezon 14 goluri la echipa de tineret a echipei. Puşcaş a început să cocheteze şi cu echipa naţională, iar în 2016 ar putea fi prezent la primul turneu final din carieră, Euro 2016.

 

 

 

 

Sursa: Prosport