eStire.ro

Articol actualizat la: 09 February 2018, 14:52

Ultima oră. Ruşinea cu Atletico poate produce un cutremur la Real. A fost desemnat înlocuitorul lui Ancelotti: "Totul e pregătit"

Ultima oră. Ruşinea cu Atletico poate produce un cutremur la Real. A fost desemnat înlocuitorul lui Ancelotti: "Totul e pregătit"

Real Madrid este pe primul loc în Primera, la un punct distanţă de FC Barcelona, însă rezultatele din ultima vreme nu au fost pe placu fanilor Realului, iar poziţia lui Carlo Ancelotti nu mai este la fel de sigură pe banca "galacticilor".

Umilinţa suferită în faţa rivalilor de la Atletico, scor 0-4, au deschis din nou discuţiile despre viitorul antrenor care îl va înlocui pe italian.

Fosta legendă a madrilenilor, José Miguel González "Michel", crede că Zinedine Zidane este pregătit pentru a fi următorul antrenor al "albilor", experienţa pe care francezul o acumulează la echipa secundă fiindu-i folositoare în acest moment.

"Nu vreau să fiu considerat ca un candidat care aspiră întotdeauna la acest post, deşi sunt calificat. Dar acest lucru nu depinde de mine sau de rezultatele mele. Oricum, eu cred că Realul îşi pregăteşte deja viitorul antrenor, care va fi Zinedine Zidane", a spus Michel, conform celor de la As.

Michel l-a lăudat şi pe Ancelotti, care a reuşit în ultimul an performanţe impresionate alături de "galactici".

"Ancelotti este antrenorul ideal pentru Real. A lucrat cu preşedinţi importanşi precum Berlusconi şi Amramovich şi ştie cum să ţină vestiarul", a mai spus fostul jucător al Realului.

Sursa: Prosport