eStire.ro

Articol actualizat la: 01 February 2018, 12:01

Antal schimbă campionatul. Fostul mijlocaş al lui Gencerbirligi a semnat cu Beitar Ierusalim

Antal schimbă campionatul. Fostul mijlocaş al lui Gencerbirligi a semnat cu Beitar Ierusalim

Liviu Antal va deveni al doilea român din campionatul israelian, după ce a semnat un contract cu Beitar Ierusalim, locul 6 în Liga ha'Al, la 19 puncte în spatele liderului, Maccabi Tel Aviv

După colapsul lui FC Vaslui, Liviu Antal, unul dintre cei mai constanţi jucători din Liga 1 în ultimele sezoane, a plecat gratis, la Genclerbirligi, acolo unde a devenit colegul lui Bogdan Stancu. Deşi a evoluat în 14 partide pentru echipa din Ankara, marcând patru goluri, mijlocaşul de 25 de ani nu s-a adaptat la echipa turcă şi a decis să plece de la Genclerbirligi, urmând să semneze un contract pe şase luni, cu posibilitate de prelungire. Potrivit cotidianului israelian One, Antal este văzut de proprietarul echipei, Eli Tabib, drept ”un jucător cu un CV impresionant, care poate consolida echipa. E o aripă de calitate, cu ruperi de ritm şi explozie bună”.

În carieră, Antal a mai jucat la Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureş, Oţelul Galaţi şi FC Vaslui. A câştigat un titlu şi o Supercupă a României cu Oţelul, fiind şi golgheterul campionatului în sezonul 2013-2014, cu 15 goluri.

Sursa: Prosport