eStire.ro

Articol actualizat la: 10 February 2018, 17:04

Ce salariu va avea Mirel Rădoi la noua sa echipă

Ce salariu va avea Mirel Rădoi la noua sa echipă

Mirel Rădoi a ajuns la un acord cu Al Arabi, din Qatar, club la care va juca până în vară. Jucătorul de 33 de ani a devenit liber de contract după despărţirea de Al Ahli.

Rădoi îşi continuă aventura în lumea arabă, zonă în care a ajuns în 2009, odată cu transferul la Al Hilal. Conform almowaten.net, fostul internaţional român a ajuns la un acord cu Al Arabi, echipă care a fost antrenată până de curând de Dan Petrescu.

Rădoi a fost transferat la sugestia lui Sami Al-Jaber - legendă în Arabia Saudită - care-l cunoaşte pe român din perioada în care a fost cumpărat de Al Hilal de la Steaua. În prezent, Sami Al-Jaber deţine funcţia de manager tehnic la Al Arabi.

Înţelegerea este valabilă până în vară, iar dacă Al Arabi nu va retrograda şi Rădoi va da satisfacţie, există opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Salariul va fi însă mult mai mică faţă de cât câştiga la Al Ahli: 800.000 de euro pentru un sezon, faţă de aproximativ 2,5 milioane de euro cât primea de la echipa antrenată de Cosmin Olăroiu.   

Rădoi s-a despărţit la Al Ahli după ce conducerea clubului n-a fost mulţumită de performanţele sale. Românul semnase în vara lui 2014, după ce şi-a încheiat conturile cu Al Ain.

Sursa: Prosport