eStire.ro

Articol actualizat la: 03 February 2018, 17:35

Gardoş a făcut topul atacanţilor întâlniţi în carieră! Surprinzător: pe cine a pus pe 1, după ce în ultimul an s-a bătut cu Van Persie, Aguero sau Messi

Gardoş a făcut topul atacanţilor întâlniţi în carieră! Surprinzător: pe cine a pus pe 1, după ce în ultimul an s-a bătut cu Van Persie, Aguero sau Messi

Transferat la Southampton la începutul sezonului 2014-2015, după ce clubul din Premier League i-a plătit Stelei 6,5 milioane de euro, fundaşul Florin Gardoş a devenit în ultimul timp extrem de activ pe reţelele de socializare, preluând modelul mai multor jucători care evoluează în cel mai tare campionat din lume.

Internaţionalul român şi-a făcut o pagină oficială de Facebook pentru a interacţiona cu fanii, iar contul a ajuns rapid la peste 45.000 de "abonaţi". Într-o postare făcută astăzi, Gardoş şi-a invitat prietenii de pe Facebook să facă un top al atacanţilor pe care i-au văzut jucând, iar el a realizat un TOP 5 al atacanţilor împotriva cărora a jucat.

"Adevăratul" Ronaldo, pe primul loc
Cum era de aşteptat, în top apar argentinienii Kun Aguero şi Lionel Messi, pe care Gardoş i-a întâlnit anul trecut, în amicalul România - Argentina, scor 0-0, de pe Naţional Arena şi olandezul Robin van Persie, marcat în confruntarea Manchester United - Southampton, scor 0-1, din acest sezon.

Surprinzătoare pare însă decizia fundaşului pentru primul loc. Gardoş l-a nominalizat pe legendarul atacant brazilian Ronaldo. În mod cert atacantul care a impresionat în tricoul Braziliei, la Real Madrid, Barcelona sau Inter Milano este unul din cei mai buni atacanţi din istoria fotbalului, însă Gardoş l-a avut ca adversar chiar în meciul de retragere, în amicalul Brazilia - România, disputat la Sao Paulo, în iunie 2011, când se transformase deja în "Grăsuţul" Ronaldo, cum se şi poate observa din imaginea postată de Gardoş.

TOP 5 atacanţi întâlniţi de Florin Gardoş

 

 

Sursa: Prosport