eStire.ro

Articol actualizat la: 02 February 2018, 11:02

George Puşcaş, emoţionat după debutul în Serie A: "Sunt bucuros, îi mulţumesc lui Mancini pentru încrederea acordată"

George Puşcaş, emoţionat după debutul în Serie A: "Sunt bucuros, îi mulţumesc lui Mancini pentru încrederea acordată"

Atacantul echipei Internazionale Milano George Puşcaş a declarat, duminică, pentru postul Inter Channel, după înfrângerea din meciul cu Sassuolo, scor 1-3, că este bucuros pentru debutul în Serie A şi i-a mulţumit antrenorului Roberto Mancini pentru încrederea acordată.

"Sunt fericit pentru debutul în Serie A, dar sunt trist pentru înfrângere. După golul lui Icardi puteram să egalăm şi poate să câştigăm, dar apoi arbitrul a dat un penalti injust pentru Sassuolo. Îi mulţumesc antrenorului Roberto Mancini pentru încrederea acordată. Nu ştiu dacă voi merge la turneul de juniori de la Viareggio sau dacă voi rămâne la echipa mare. Antrenorul va decide acest lucru", a spus Puşcaş.

Formaţia Internazionale Milano, cu George Puşcaş pe teren din minutul 78, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa Sassuolo, într-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Italiei. Golurile gazdelor au fost marcate de Zaza '17, Sansone '30 şi Berardi '90+3. Pentru Inter a înscris Icardi '83.

Mediafax

Sursa: Prosport