eStire.ro

Articol actualizat la: 07 February 2018, 11:58

Piţurcă a izbucnit la conferinţa de presă. Ce a declarat după 2-2 cu Al Fateh, meci în care Szukala şi Sânmărtean au jucat slab

Piţurcă a izbucnit la conferinţa de presă. Ce a declarat după 2-2 cu Al Fateh, meci în care Szukala şi Sânmărtean au jucat slab

Al Ittihad continuă seria meciurilor fără victorie cu Victor Piţurcă antrenor. În ultima partidă, echipa la care sunt legitimaţi Sânmărtean şi Szukala a făcut 2-2 cu Al Fateh, locul 10 în Arabia Saudită.

Meciul cu Al Fateh a început prost pentru Victor Piţurcă. În minutul 2, Fuakuputu a profitat de o gafă imensă a portarului lui Al Ittihad şi a deschis scorul. În minutul 8, tot Fuakuputu a făcut 2-0. Echipa antrenată de Victor Piţurcă a ratat şi o lovitură de la 11 metri şi abia în repriza a doua a început revenirea şi pe tabelă. Marqhinho (79, 82) a adus un punct pentru Al Ittihad.

La conferinţa de presă Victor Piţurcă s-a prezentat foarte nervos. În primul rând, a refuzat să vorbească despre adversari şi s-a răstit la ziariştii aflaţi în sală: "Nu mă mai întrebaţi despre Al Fateh", le-a transmis jurnaliştilor. După care a început să-şi critice jucătorii pentru erorile pe care le-au făcut:

"Am ratat multe ocazii în prima parte şi am ratat şi o lovitură de la 11 metri. Nu sunt destul de mulţumit de echipa mea şi voi corecta erorile la meciurile viitoare. Am început jocul foarte prost şi am luat două goluri după două cadouri făcute de jucătorii mei, apărarea nu a fost într-o formă bună. Lucrul pozitiv este că am reuşit să întoarcem", a declarat Victor Piţurcă.

Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala au fost titulari în partida cu Al Fateh, dar evoluţia lor a fost ştearsă.

Sursa: Prosport