eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 14:52

După Samsung şi HTC, Asus încearcă liga mini cu un hibrid: lansează Padfone mini

După Samsung şi HTC, Asus încearcă liga mini cu un hibrid: lansează Padfone mini

Dacă n-ai auzit până acum de Asus Padfone, atunci ai pierdut din vedere un gadget destul de interesant. Este un smartphone, în general, dar poate deveni tabletă cuplat la una. Este un hibrid care acum intră la apă şi iese drept Padfone mini. Producătorul l-a anunţat oficial.

Asus Padfone mini e compus dintr-un smartphone cu ecran de 4,3 inci la rezoluţie qHD şi o tabletă cu ecran de 7 inci la rezoluţie HD. Procesorul este Snapdragon 400 şi memoria RAM e de 1GB. Sistemul de operare este Android 4.3 Jelly Bean. Tableta aduce în plus o baterie de 2.200 mAh pe lângă cea de 1.500 mAh a telefonului. Per total, tableto-telefonul cântăreşte 415 grame. 

Acest gadget va ajunge în China, Rusia, Indonezia, Hong Kong şi Singapore, pe lângă lansarea din Taiwan, scrie GSMArena. În videoclipul de promovare de mai jos, Padfone mini este prezentat în trei nuanţe de culoare: alb, negru şi cherry, dar primele unităţi disponibile vor fi doar în nuanţa de negru. Preţul unui astfel de dispozitiv, conform celui din Taiwan, este de aproximativ 400 de dolari. Se poate ca în Europa să ajungă la 400 de euro.

Smartphone-ul Asus are o cameră foto principală cu senzor de 8 megapixeli şi o deschidere maximă de f/2, ceea ce înseamnă că fotografiile în situaţii de luminozitate scăzută ar trebui să fie cel puţin utilizabile pe Facebook sau alte reţele sociale. Cea frontală are 2 megapixeli, iar telefonul cântăreşte 105 grame. Spaţiul de stocare este de 16GB, dar se poate mări cu un card microSD. În final, mai trebuie menţionat că telefonul este dual-sim şi funcţionează pe formatul micro.

Haide să discutăm, ne găseşti pe pagina „Tech Adevărul“ de pe Facebook

Sursa: Adevarul