eStire.ro

Articol actualizat la: 12 December 2018, 14:22

Evolio ridică ştacheta: lansează prima tabletă de 7 inci sub brand românesc cu rezoluţie HD

Evolio ridică ştacheta: lansează prima tabletă de 7 inci sub brand românesc cu rezoluţie HD

Evolio lansează X7, tableta de 7” cu cel mai bun ecran în comparaţie cu produse similare ale brand-urilor româneşti, bazat pe tehnologia IPS Super HD, având o rezoluţie de 1280x800 şi o densitate de 216 ppi.

X7 are procesor Quad-Core la 1,4 GHz şi are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security.

X7 face parte dintr-o nouă gamă lansată de Evolio, X-treme, gamă de tablete high-end, bazate pe cele mai noi tehnologii: procesoare Quad Core, ecrane IPS Super HD, sisteme de operare Android 4.2, cu un design super subţire. 

 „Am numit această gamă X-treme deoarece am atins două extreme, cea superioară în ceea ce priveşte beneficiile oferite clienţilor şi cea inferioară când ne referim la dimensiuni şi preţ. Vom lansa în următoarele săptămâni şi tablete cu diagonale de 8” şi 10” din gama X-treme care vor păstra acelaşi raport excelent calitate-preţ”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Tableta X7 are un procesor Rockchip RK3188T, cel mai nou procesor quad-core Rockchip, la o frecvenţă de 1,4 GHz şi dispune de o memorie internă de 8 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă cu 32 GB prin card Micro SD. Memoria RAM este de 1GB şi tableta permite conectivitate prin bluetooth, modem extern 3G şi Wi-Fi, şi sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook.

X7 poate fi pre-comandată pe www.evolioshop.com la preţul de 499 lei, urmând a fi disponibilă de săptămâna viitoare şi în magazinele de specialitate: Altex, DOMO şi eMAG. 

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Sursa: Adevarul