eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 14:18

LG lansează primul televizor cu ecran curbat în România

LG lansează primul televizor cu ecran curbat în România

LG Electronics anunţă astăzi lansarea televizorului cu ecran curbat OLED (model 55EA9800) în premieră în România. Televizorul cu ecran uluitor curbat va fi disponibil în reţeaua partenerilor selectaţi din intreaga ţară, începând din această săptămână.

„LG îşi continuă angajamentul de a oferi clienţilor din România cea mai avansată tehno-logie pe segmentul de televizoare OLED. Cu un display de generaţie viitoare şi un de-sign curbat foarte subţire, televizorul nostru OLED cu formă curbată reprezintă începu-tul unei noi ere în ceea ce priveşte modul de vizionare în propria locuintă,” a declarat Bum Seop Lee, preşedinte LG Electronics România.

Prin noul televizor cu ecran curbat OLED lansat astăzi în premieră în România. Diagonala acestuia are 55 de inci, iar preţul sugerat pe site-ul internaţional este de 10.000 de dolari. 

Având un ecran elegant cu o formă curbată şi propria tehnologie LG WRGB OLED, televizoul cu ecran currbat asigură o calitate excepţională a imaginii şi o experienţă de vizionare captivantă.

Cu un design interesant, televizoul LG OLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot: Best of the best şi a fost confirmat de asemenea de către examinatori internaţionali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek şi VDE pentru calitatea extraordinară a imaginii.

Televizorul OLED premium LG a fost  primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.

Sursa: Adevarul