eStire.ro

Articol actualizat la: 11 December 2018, 13:17

Samsung caută public tânăr în România: lansează Galaxy Tab 3 Kids pentru copii

Samsung caută public tânăr în România: lansează Galaxy Tab 3 Kids pentru copii

Samsung lansează pe piaţa locală Galaxy Tab 3 Kids, o tabletă dedicată copiilor şi pe care există conţinut educaţional preinstalat. Produsul este disponibil în magazinul Samsung AFI Cotroceni la 1.000 de lei, dar şi în magazinele partenere.

Galaxy Tab 3 Kids le oferă copiilor conţinut creat special pentru ei pe plan local, fiind pre-instalate o serie de aplicaţii educaţionale pentru copii cu vârsta până la 7 ani. Astfel, copiii pot beneficia deja de aplicaţia „Fănică şi Secretul Legumelor”, urmând ca în curând să fie disponibile şi aplicaţiile „Fănică şi Asaltul Microbilor" şi „Petrică şi Arca lui Noe”, din Colecţia EduTeca. Cele trei aplicaţii sunt disponibile şi pe alte dispozitive Samsung, ele putând fi descărcate din Samsung Apps store, se arată în comunicatul remis „Adevărul.

„Copiii sunt atraşi de tehnologie, dispozitivele inteligente fiind de un real folos în vederea dezvoltării abilităţilor lor. Galaxy Tab 3 Kids vine în întâmpinarea acestor nevoi, printr-un conţinut bogat, interactiv şi educaţional, creat datorită parteneriatului încheiat cu dezvoltatorii Colecţiei EduTeca, unul dintre cei mai importanţi creatori de conţinut pe plan local – compania Ascendia Design“,  a declarat Sorin Manea, şeful diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics România.

Cu aplicaţia „Fănică şi Secretul Legumelor”, copiii vor învăţa, jucându-se, despre 26 de legume importante în alimentaţie, de ce sunt recomandate pentru a fi consumate zilnic, cum şi când cultivăm legumele, cum protejăm legumele de dăunători şi care sunt aceştia, dar şi ce mâncăruri delicioase putem pregăti din legume.

Funcţia Time Management în ajutorul părinţilor

Hub-ul de resurse Kid’s Store le oferă copiilor jocuri educaţionale, divertisment şi aplicaţii de tip e-book. În plus, tableta le permite părinţilor să selecteze aplicaţiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

Punând accent pe componenta educaţională şi dezvoltarea copiilor, tableta Samsung Galaxy Tab 3 Kids include şi o funcţie de Time Management, care le permite părinţilor să seteze o perioadă specifică de utilizare. Când timpul setat se încheie, tableta se blochează, deblocarea acesteia realizându-se cu ajutorul unei parole care poate fi reintrodusă de părinte. Această funcţie îi ajută pe părinţi să se asigure că timpul petrecut de copii jucându-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids este echipată cu un procesor dual de 1,2 GHz, memorie de 1GB RAM, cameră principală de 3 megapixeli şi camera frontală de 1,3 MP. Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, Galaxy Tab 3 este uşor de manevrat. Carcasa oferă, în plus, şi un C Pen, pentru copiii pasionaţi de desen.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Află mai multe despre Samsung:

Filosofia unui gigant: Samsung vrea să le facă pe toate şi să le facă foarte repede. Cum au ajuns asiaticii de la nişă la mase

VIDEO Samsung a lansat un nou telefon: dotări de Galaxy Note 3 în corp de S4

VIDEO După Apple şi Google, Microsoft îşi bate joc de o tabletă de la Samsung

Galaxy S4 şi HTC One vândute de Google trec la cea mai nouă versiune de Android

 

Sursa: Adevarul