eStire.ro

Articol actualizat la: 12 December 2018, 19:01

Samsung nu face numai smartphone-uri. Care sunt electrocasnicele inteligente aduse de sud-coreeni în România

Samsung nu face numai smartphone-uri. Care sunt electrocasnicele inteligente aduse de sud-coreeni în România

În anul 2013, Samsung Electronics a dezvoltat noi tehnologii şi a adus în casele românilor produse electrocasnice inovatoare, care să se integreze perfect în stilul lor de viaţă, se arată într-un comunicat remis „Adevărul“.

Astfel, maşina de spălat Eco Bubble, sistemul de aer condiţionat seria K şi aspiratorul Motion Sync au fost special concepute de pentru a veni în sprijinul tău cu ultimele inovaţii tehnologice şi un plus de stil de viaţă „smart”.

Tehnologia Eco Bubble

Hainele şi ţesăturile tale au nevoie de o îngrijire adecvată, iar procesul de spălare nu ar trebui să le deterioreze. Samsung a găsit soluţia inovatoare pentru o curăţare eficientă şi delicată a ţesăturilor tale, maşina de spălat cu tehnologia Eco Bubble.

Prin intermediul acestei tehnologii, generatorul de spumă care este pornit la începutul ciclului normal de spălare injectează aer în apa rece folosită, dizolvând şi activând detergentul, care penetrează mult mai rapid rufele din cuvă şi este absorbit uniform. Chiar şi la temperaturi scăzute, tehnologia Eco Bubble garantează o curăţare delicată, care economiseşte până la 70% energie.

Gândiţi-vă de câte ori v-aţi dorit să nu mai fiţi nevoiţi să chemaţi instalatorul de fiecare dată când maşina are o problemă. Maşina de spălat Samsung a fost echipată cu funcţia inovatoare Smart Check care detectează erorile şi oferă soluţii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone.

Nivelul de performanţă al maşinii de spălat Samsung este completat de rezistenţa ceramică, dezvoltată special pentru a preveni acumulările de calcar şi a menţine eficienţa energetică pentru mai mult timp.

De asemenea, designul inovator al maşinii de spălat adaugă un plus de eleganţă casei tale, prin liniile curbate, prin designul Crystal Gloss™ şi prin display-ului intuitiv LED şi butoanele sensibile la atingere.

Inovaţie în curăţenia casei tale

Curăţenia casei tale este esenţială pentru ca tu să te bucuri împreună cu familia de clipe minunate în confortul casei tale. Samsung a venit în sprijinul tău cu partenerul ideal în curăţenie, aspiratorul Motion Sync, ce încorporează puterea, design-ul şi tehnologia într-un aspirator proiectat să te ajute să economiseşti timp şi să se integreze în stilul tău de viaţă.

Sistemul revoluţionar Desing Motion Sync™ transformă aspiratorul într-unul dintre cele mai practice aspiratoare disponibile. Datorită acestui sistem, corpul aspiratorului pivotează independent de roţi, astfel încat mişcările prompte ce corespund întoarcerilor bruşte în jurul mobilei sau al pereţilor să fie mult mai simple. Aspiratorul se bazează pe centrul său de greutate, iar roţile au fost proiectate oblic şi înclinate spre exterior, pentru o stabilitate şi manevrabilitate sporită.

Tehnologia inovatoare Multi Cyclone Force oferită de aspiratorul Samsung Motion Sync dispune de o structură internă unică, construită pentru o curăţare în mai multe etape, prevenind astfel  blocarea filtrului şi asigurând o aspirare puternică şi o curăţare mai eficientă pentru mai mult timp.

Design-ul prietenos al aspiratorului, cu linii bine definite, oferă şi confort la îndemâna ta, prin puncte de comandă şi accesorii direct inserate în mâner. Astfel, un senzor de praf aflat la vedere vă anunţă în momentul în care identifică o porţiune prăfuită prin aprinderea unui bec roşu, ce devine verde după ce zona respectivă este complet curăţată.

Tehnologie pentru atmosfera casei tale

Microclimatul din locuinţa ta este foarte important pentru confortul întregii familii. Samsung a adus pe piaţă tehnologiaSmart Inverter, ce reprezinta o inovaţie reală în domeniul climatizării, integrând-o      într-un design deosebit prin sistemele de aer conditionat seria K. Principiul acestei tehnologii constă în faptul că inverterul reglează puterea pentru a o corela cu cerinţa realăşi menţine temperatura constantă, fără oprirea şi pornirea continuă a compresorului, oferind confort şi eficienţă energetică.

Curăţenia şi prospeţimea casei tale este asigurată de sistemul de purificare a aerului, Double Cleaning, ce filtrează aerul în două etape. Acesta este completat de sistemul generator de ioni S Plasma care printr-un înveliş anti-bacterian poate colecta chiar şi cele mai mici particule de praf sau viruşi, contribuind la crearea unui mediu mai proaspăt şi mai sănătos.

În plus, sistemele de aer condiţionat seria K beneficiază de conexiune inteligentă Wi-Fi, astfel încat să poţi controla temperatura din locuinţă prin intermediul smartphone-ului sau al computerului de oriunde te-ai afla.

Tehnologia de top este completată de designul elaborat al sistemului de aer condiţionat, integrându-se perfect în stilul locuinţei tale.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Sursa: Adevarul