eStire.ro

Articol actualizat la: 25 November 2018, 11:47

Data oficială de lansare pentru Sony PlayStation 4 în România

Data oficială de lansare pentru Sony PlayStation 4 în România

Sony va lansa în România PlayStation 4 pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generaţie de console va fi comercializată la un preţ începând de la 1799 de lei. În acelaşi timp, entuziaştii de gaming vor putea achiziţiona pachetul promoţional PS4, ce va include consola şi jocul Killzone: Shadow Fall, la preţul de 1999 de lei.

Tot pe 29 ianuarie se va lansa şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless Dualshock 4, staţie de încărcare pentru aceasta, dar şi un suport vertical pentru consola PS4. 

Noile caracteristici ale controller-uluioferă o experienţă de gaming mai profundă faţă de generaţia anterioară: mulţumită noilor senzori de mişcare, difuzoarelor încorporate, barei de lumină şi a noilor specificaţii hardware va oferi noi posibilităţi de interacţionare cu jocurile din noua generaţie. 

Controllerul wireless va fi disponibil în culorile Jet Black, Magma Red şi Wave Blue începând cu preţul de 269 de lei.

Jocuri pentru PlayStation 4

Printre titlurile exclusive platformei se numără: Killzone: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei de success mondial, dezvoltată de Guerilla Games, sau platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenţi dezvoltatori din cadrul industriei.

Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast şi Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

Jocuri pentru PS4

Dintre cele în jur de 110 de titluri third party aflate în dezvoltare pentru PS4, în perioada următoare  vor apărea jocuri mult aşteptate precum Destiny, produs de Bungie şi publicat de Activision, Call of Duty: Ghosts şi Skylanders Swap Force, de la Activision, Diablo III de la Blizzard Entertainment, Kingdom Hearts III şi Final Fantasy XV, semnate Square EniIx, Assassin’s Creed IV Black Flag şi Watch_Dogs, produse şi publicate de Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online produs de Bethesda Games Studios, LEGOMarvel Super Heroes şi Mad Max  al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar şi Minecraft, dezvoltat de Mojang.


Mai mult, jucătorii vor putea să achiziţioneze o serie de titluri independente (indie), precum: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) şi Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

Steve Foster, director de vânzări şi marketing al SCEE pe regiunea de est şi sud-est a Europei, declară: “Ne face o deosebită plăcere să putem răspunde în sfârşit la întrebările fanilor şi să anunţăm data care va marca lansarea PS4 în România. Această regiune este foarte importantă pentru noi şi ne bucură faptul că putem lansa pe piaţă noua generaţie de console, însoţită de o gamă completă de periferice, jocuri şi aplicaţii.”

Totul despre Sony PlayStation 4 - evenimentul de lansare

Videoclipul promoţional de lansare. 

Citeşte mai mult despre Sony PlayStation 4

Sony are succes cu PlayStation 4: în 24 de ore vinde primul milion de unităţi

În cât timp poţi ajunge la primul milion şi să ai succes? Dacă răspunsul este 24 de ore, atunci Sony are ceva succes de partea sa. PlayStation 4, noua sa consolă video, a ajunge în două ţări şi deja vânzările trec de prima cotă.
 
 
Sony şi-a prezentat, luni, consola Playstation 4, i-a dezvăluit preţul şi câteva caracteristici importante. Şi cei de la Microsoft au anunţat cât va costa sistemul Xbox One. Ambele console vor veni pe piaţă în perioada sărbătorilor de iarnă, însă care dintre ele merită să fie cumpărată?
 
 
Unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de jocuri din lume vrea să pună stapânire pe computerul şi pe sufrageria ta. Valve, studioul din spatele seriei Half-Life, companie deţinătoare a pieţei de aplicaţii Steam, a anunţat lansarea Steam OS, un sistem de operare centrat pe gaming, potrivit IBTimes.com.
 

 

Sursa: Adevarul