eStire.ro

Articol actualizat la: 06 December 2018, 13:06

Gran Turismo 6 este lansat în România, dar vine exclusiv pe Sony PlayStation

Gran Turismo 6 este lansat în România, dar vine exclusiv pe Sony PlayStation

Gran Turismo 6 soseşte în România în acelaşi timp cu lansarea internaţională. Este exclusiv pe consolele PlayStation şi vine cu câteva noutăţi însemnate.

Pentru a sărbători cei 15 ani de existenţă a seriei Gran Turismo, dezvoltatorii de la Polyphony Digital Inc. şi-au propus să creeze cel mai realist şi mai cuprinzător simulator de curse apărut pentru console. Astfel, GT6 încorporează un motor fizic care redă în mod veridic experienţa de şofat, o colecţie uimitoare de peste 1.200 de autoturisme şi 37 de piste de curse, inclusiv şapte noi amplasamente celebre precum Circuitul Silverstone, Mount Panorama din Australia şi Ascari Race Resort din Spania.

„Ne-am dorit ca Gran Turismo să reprezinte un nou tip de joc de curse, care să se concentreze pe realism şi, astfel, să-i inspire pe entuziaştii de automobilsim din întreaga lume. Evoluţia incredibilă a seriei este cel mai important factor care motivează Polyphony pentru a-şi continua eforturile de a redefini şi rafina în permanenţă genul simulatoarelor de curse“, a afirmat Kazunori Yamauchi, creatorul seriei Gran Turismo şi preşedintele Polyphony Digital Inc

Cele mai importante noutăţi:

Un „garaj” impresionant de autoturisme – GT6 include în total peste 1.200 de maşini, dintre care 120 nu au mai fost prezente în iteraţiile anterioare ale seriei. Mai mult, fanii se pot aştepta la extinderea selecţiei de automobile dispnobile, cu modele de stradă, maşini istorice dar şi bolizi de curse, precum cei utilizaţi în cadrul FIA GT3, a seriei Le Mans sau în Nascar. Pentru o experienţă inedită, fanii pot debloca un eveniment special, care le va permite să conducă vehiculul selenar Lunar Rover.

Circuite faimoase – Gran Turismo continuă să recreeze cele mai spectaculoase piste din lume indiferent, adăugând noi circuite reale precum Silverstone, Ascari Race Resort, Goodwood Hillclimb, Willow Springs International Raceway, Brands Hatch, circuitul australian Bathurst Mount Panorama, dar şi creaţii originale precum Gran Turismo Arena, Matterhorn şi o variantă revizuită a Apricot Hill Raceway.

Gameplay online – Jucătorii Gran Turismo 6 vor putea concura online şi comunica simultan cu alţi gameri din întreaga lume, folosind spaţii online dedicate. Mai mult, printr-o actualizare viitoare, comunitatea va putea comunica şi prin intermediul propriilor dispozitive mobile.

Cea mai recentă tehnologie pentru o experienţă incredibilă – Pentru a oferi fanilor cea mai completă experienţă GT de până în prezent, jocul beneficiază de un nou motor fizic, conceput în parteneriat cu producătorul de anvelope Yokohama şi cu experţii în suspensii auto de la KW.

BMW M4 Coupé va fi recreat în Gran Turismo 6 – Noul autoturism, ce până acum a fost prezentat sub formă de concept sau sub formă camuflată, va deveni disponibil anul viitor. Însă, mulţumită colaborării dintre Polyphony Digital şi BMW M GmbH, Gran Turismo 6 va include o versiune fidelă a M4 Coupé, care va fi oferită jucătorilor prin intermediul unei actualizări gratuite (DLC), care va apărea la scurt timp după lansarea jocului.

Red Bull X Series, dezvăluită – Colaborarea cu Red Bull, prezentată odată cu lansarea Gran Turismo 5, va deveni mai strânsă în GT6 prin intermediul a includerii în joc a trei noi maşini Red Bull: X2014 Fan car (X2014/F), Red Bull X2014 Standard car (X2014/S) şi Red Bull X2014 Junior car (X2014/J). Acestea au fost realizate de către Polyphony Digital Inc. împreună cu Adrian Newey, Chief Technical Officer al Red Bull Racing.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Sursa: Adevarul