eStire.ro

Articol actualizat la: 07 November 2018, 08:49

Recordul stabilit de GTA V e istorie, noul joc Call of Duty l-a doborât în prima zi

Recordul stabilit de GTA V e istorie, noul joc Call of Duty l-a doborât în prima zi

Cel mai popular joc al toamnei a fost, până pe 5 noiembrie, GTA V, noul titlu de la Rockstar. Totuşi, la o zi de când Activision şi-a trimis pe piaţă jocul Call of Duty: Ghosts, lumea şi-a ales noua vedetă.

Jocul Call of Duty: Ghosts a fost lansat pe 5 noiembrie, în Londra, pe arena O2, şi încă din prima zi a fost disponibil în peste 300 de magazine online. Time notează acum că în prima zi jocul a întors venituri de un miliard de dolari. Faţă de cel mai popular joc al Activision de anul trecut, noul titlu stă extraordinar de bine. Black Ops 2 a reuşit astfel de vânzări în 15 zile.

Mai mult, noul joc al seriei GTA a ajuns la vânzări de un miliard de dolari abia după trei zile de la lansare. Deloc o performanţă rea, dar nicidecum la fel de bună ca cea a Activision. Call Of Duty: Ghosts poate fi jucat atât pe PC, cât şi pe consolele video PlayStation 3 şi 4 şi Xbox 360 şi One. Pe lângă versiunea normală, Call of Duty: Ghosts este disponibil şi în două ediţii de colecţie, Hardened şi Prestige.

Prima dintre acestea va conţine un season pass pentru toate pachetele DLC (downloadable content) vor fi lansate, ambalaj metalic Steelbook şi o brăţară Paracord. Ediţia Prestige va oferi tot acest conţinut, alături de Call of Duty: Ghosts Tactical Camera, o cameră video full HD, rezistentă la apă, ce poate fi montată pe cap, asemenea celor purtate de forţele speciale, notează Digi24.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Sursa: Adevarul