eStire.ro

Articol actualizat la: 03 December 2018, 14:24

Sony PlayStation 4 îşi dublează vânzările obţinute în primul weekend al lansării

Sony PlayStation 4 îşi dublează vânzările obţinute în primul weekend al lansării

Sony anunţă că vânzările cumulate pentru sistemul PlayStation4 (PS4) au depăşit cifra de 2,1 milioane de unităţi la nivel mondial, conform informaţiilor disponibile la data de 1 decembrie. Dintre acestea, 700.000 de unităţi au fost vândute numai în Europa şi Australia, pe 29 noiembrie.

Consola PS4 a fost disponibilă spre achiziţie încă din data de 15 noiembrie în Statele Unite şi Canada, în timp ce jucătorii din Europa, Australia şi America Latină auputut beneficia de noua consolă începând cu 29 noiembrie. În prezent, sistemul de gaming de nouă generaţie este disponibilă în 32 de ţări la nivel global. În România, PlayStation 4 se va lansa pe 29 ianuarie 2014.

„Cererea rămâne foarte mare şi continuă să copleşească nivelul ofertei la nivel mondial, însă lucrăm din greu pentru a satisface nevoile în creştere şi a livra unităţi PS4 suplimentare către partenerii noştri din retail, pe tot parcursul sezonului de sărbători“, a spus Andrew House, Preşedinte şi Group CEO, Sony Computer Entertainment Inc.

Utilizatorii de Sony PS4 au la dispoziţie peste 20 de titluri realizate de producători de top ai industriei, jocuri printre care se numără Call of Duty: Ghosts al Activision, Assassin’s Creed IV: Black Flag  de la Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 - 2K, Battlefield 4, FIFA 14, Madden NFL 25 şi Need for Speed Rivals ale companiei Electronic Arts, ca de altfel şi titluri exclusive precum  Knack, Killzone:Shadow Fall şi Resogun de la SCE Worldwide Studios (SCE WWS). 

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.
Află mai multe: 

Data oficială de lansare pentru Sony PlayStation 4 în România

Microsoft a vândut peste 1 milion de console Xbox One în mai puţin de o zi de la lansare

Sony are succes cu PlayStation 4: în 24 de ore vinde primul milion de unităţi

Sursa: Adevarul