eStire.ro

Articol actualizat la: 12 December 2018, 11:14

VIDEO Cei mai populari români de pe YouTube sărbătoresc succesul din 2013 cu un videoclip special

VIDEO Cei mai populari români de pe YouTube sărbătoresc succesul din 2013 cu un videoclip special

Google a anunţat ieri cele mai urmărite videoclipuri de pe YouTube. Dacă pe segmentul muzical Andra este pe primul loc cu „Inevitabil va fi bine“, la categoria non-muzical există nişte români care au intrat în top 10 cu şapte videoclipuri. Acum, sărbătoresc tot pe YouTube.

YouTube Rewind 2013 trece în revistă cele mai urmărite videoclipuri de pe YouTube. Pe România, în topul muzical, sunt Andra, Florin Salam şi Grasu XXL pe primele trei locuri. Apoi, pe segmentul non-muzical sunt cei care produc serialul RObotzi. Ei au şapte videoclipuri în top 10, ultimul fiind o versiune a lor despre Harlem Shake, videoclipul de pe primul loc şi un viral al începutului de an. 

RObotzi este un serial românesc de desene animate creat de CreativeMonkeyz care apare săptămânal şi are ca personaje principale doi roboţi: MO şi F.O.C.A., creaţi drept „primii roboţi de talie mică produşi în România, a căror perioadă de glorie s-a încheiat odată cu apariţia primilor roboţi de talie mare”.

Autorii sunt Codin Pop, Cezar „Druidul“ Enache, Ramona Cordoş şi Mihai Banea, iar primele episoade au apărut în urmă cu peste doi ani. Mai jos este videoclipul prin care echipa CM sărbătoreşte ocuparea atâtor locuri în topul YouTube România. 

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Sursa: Adevarul