eStire.ro

Articol actualizat la: 12 December 2018, 13:33

Allview se orientează spre phablet-uri: începe cu P5 Symbol dotat cu stylus

Allview se orientează spre phablet-uri: începe cu P5 Symbol dotat cu stylus

Allview lansează primul său smartphone dotat cu un stylus. Se numeşte P5 Symbol, suportă două cartele SIM şi este orientat spre piaţa dispozitivelor ieftine.

Noul smartphone Allview este dotat cu un procesor dual core la o frecvenţă de 1,2GHz, are un ecran de 4,63 inci, două camere foto, conectivitate HDSPA+ cu viteza de download de până la 21 Mbps şi rulează Android 4.2. Jelly Bean, scrie Zoltan pe blogul său. Stylusul este din fibră de carbon şi extinde interacţiunea pe care o are utilizatorul cu dispozitivul, putând desena cu uşurinţă sau pentru a lua notiţe „de mână“.

Utilizatorii de P5 Symbol au la dispoziţie aplicaţiile Doodle pentru desenat, Picture Edit pentru editare foto şi Movie Studio pentru a crea videoclipuri. Quick Search permite o căutare rapidă direct din ecranul principal, Notepad oferă posibilitatea de a scrie notiţe chiar şi în timpul unei convorbiri telefonice, iar cei care vor să adauge o notă personală e-mailurilor au posibilitatea să scrie şi să deseneze cu ajutorul stylus-ului.

P5 Symbol are o cameră foto de 5 megapixeli cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de fotografiere continuă, detectare facială, detectare zâmbet, fotografiere panoramică şi câteva efecte. Noul dispozitiv va fi disponibil la un preţ de 700 de lei.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Află mai multe despre Allview:

Allview lansează varianta mini a vârfului de gamă X1 Soul

Ce smartphone poate lansa Allview pe piaţa din România anul viitor? Unul premium cu o cameră de 16 megapixeli

VIDEO Adevărul Live: Cum se prezintă gadgeturile româneşti în faţa celor mari

Sursa: Adevarul