eStire.ro

Articol actualizat la: 07 January 2018, 14:04

CES 2014: Un telefon care ar putea încărca două iPhone-uri dintr-un foc - Huawei Ascend Mate 2

CES 2014: Un telefon care ar putea încărca două iPhone-uri dintr-un foc - Huawei Ascend Mate 2

Huawei a lansat astăzi modelul Huawei Ascend Mate 2 4G în cadrul târgului CES 2014. Smartphone-ul 4G oferă mai multă putere şi un ecran mai mare.

Cu ecranul său IPS de 6.1 inci, bateria de 4050 mAh şi camera frontală de 5 megapixeli, Huawei Ascend Mate 2 4G este bun pentru ca utilizatorii să se bucure de divertisment şi Huwei susţine că are îndeajuns de multă putere pentru ca aceştia să urmărească 6 filme descărcate sau să asculte până la 100 ore de muzică, la o singură încărcare, se arată într-un comunicat remis adevarul.ro.

“Odată cu Huawei Ascend Mate 2, aducem beneficiile şi avantajele conectivităţii super rapide oamenilor de pretutindeni,” a declarat Colin Giles, Vice Preşedinte Executiv, Huawei Consumer Business Group. “Huawei Ascend Mate2 4G este conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor generaţiei mobile care vrea divertisment în permanenţă, chiar şi atunci când se află în mişcare, precum posibilitatea de a descărca albume foto în câteva secunde sau de a-şi folosi smartphone-ul ca şi birou mobil.”

Procesor quad-core

Huawei Ascend Mate 2 4G include un procesor quad core de 1,6 GHz şi o baterie de 4050 mAh pentru ca utilizatorii să se bucure de multe ore de navigat pe Internet la o singură încărcare. Mai mult, noul model vine cu o tehnologie de economisire a energiei care îmbunătăţeşte performanţa acestuia cu mai bine de 30%, în comparaţie cu alte smartphone-uri din categoria sa.

Huawei Ascend Mate 2 4G are o grosime de 9,5 mm, iar forma sa stilată şi ergonomică permite ca telefonul să fie utilizat cu uşurinţă. HuaweiAscend Mate2 4G vine cu interfaţa proprietară Huawei, Emotion UI 2.0. În plus, interfaţa include tehnologia Huawei One-Hand UI datorită căreia telefonul poate fi utilizat cu o singură mână, acum mult mai uşor datorită raportului ecran - corp de 79% al Huawei Ascend Mate 2 4G.

Cameră frontală de 5 megapixeli

Funcţia Floating Window oferă accesul la note, mesaje, calendar şi calculator în orice moment, iar interfaţa Huawei Simple UI permite personalizarea uşoară, perfectă pentru cei care vor să îşi păstreze ecranul simplu.

Usurinţa în utilizare în orice situaţie este asigurată de către funcţii speciale precum Gloves Mode şi Driving mode cu ajutorul cărora utilizatorii pot folosi telefonul chiar şi atunci când poartă mănuşi sau când conduc.

Masurând 6,1 inci, ecranul larg al modelului Huawei Ascend Mate 2 4G este ideal pentru vizualizarea documentelor, urmărirea filmelor sau navigarea printre fotografii. Utilizatorii pot surprinde momentele frumoase şi pot vizualiza fotografiile, datorită camerei principale BSI de 13 megapixeli a smartphone-ului Huawei Ascend Mate 2 4G, cu o deschidere de 2.0, care realizează fotografii clare, la o calitate profesională, indiferent de situaţie. Mai mult, camera frontală a telefonului, de 5 megapixeli, cu panoramă verticală şi funcţia de retuş al feţei Auto Face Enhancement, dă ocazia utilizatorilor să facă fotografii de tip selfie mult mai uşor şi distractiv.

Urmareste-ne si pe Facebook - Tech Adevarul. Discutam si dezbatem acolo. https://t.co/sE0Bm2vxzZ pic.twitter.com/weed5vaH1l

— Tech Adevarul (@TechAdevarul) December 15, 2013
Sursa: Adevarul