eStire.ro

Articol actualizat la: 09 December 2018, 11:16

VIDEO Samsung promovează un telefon nou pe YouTube

VIDEO Samsung promovează un telefon nou pe YouTube

Câte dispozitive poate lansa Samsung într-un an? Nu suficient de multe, se pare. Cel mai nou model este prezentat într-un teaser pe YouTube. Poate fi acesta Galaxy S5?

La începutul anului, Samsung a lansat Galaxy S4, cel mai bun smartphone de până acum. Între timp, a mai lansat Galaxy Note 3, noul phablet, Galaxy S4 Zoom cu o cameră foto foarte bună şi Galaxy Gear, un ceas inteligent. Acum, pe contul de YouTube al Samsung Taiwan, apare un videoclip în care este prezentat un nou dispozitiv mobil. Este simplu, este elegant, este pentru tine, se arată în materialul de promovare.

În videoclip apare numele „Galaxy J“, astfel că şansele ca acesta să fie un Galaxy S5 sunt reduse. Mai mult, Samsung n-a lansat niciodată două telefoane de vârf în acelaşi an, cum a făcut Sony recent. Noul Galaxy J cel mai probabil este undeva între Galaxy Note 3 şi Galaxy S4, dar cu un plus de eleganţă adus de elemente de metal incluse în carcasă. Samsung echivalează Galaxy J cu un diamant în acest videoclip.

Samsung Galaxy J există la operatorul telecom NTT DoCoMo din Japonia. Are un ecran de 5 inci full HD, memorie RAM de 3GB, procesor Qualcomm Snapdragon 800 şi un spaţiu de stocare de 32GB. Când va fi dezvăluit? Pe Galaxy Gear din videoclip apare data 9 decembrie 2013, luni, la ora 13.00. Poate fi un produs doar pentru Asia, totuşi, iar metalul care se vede spre finalul videoclipului ar putea fi doar plastic care imită metalul. Rămâne de văzut, însă, după anunţul oficial.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Videoclipul de prezentare.

Sursa: Adevarul