eStire.ro

Articol actualizat la: 03 December 2018, 15:29

Facebook primeşte sute de milioane de poze zilnic, iar cineva s-a preocupat să afle care sunt cele mai populare

Facebook primeşte sute de milioane de poze zilnic, iar cineva s-a preocupat să afle care sunt cele mai populare

Tu câte fotografii încarci zilnic pe Facebook? Reţeaua socială adună câteva sute de miliarde de imagini şi cineva s-a preocupat să facă ordine printre acestea. Se pare că cele mai multe nu sunt cu pisici, cum poate mulţi se aşteptau.

Blog de fotografie publică un infografic furnizat de către Superfish despre situaţia imaginilor de pe Facebook. Zilnic pe Facebook sunt publicate peste 350 de milioane de fotografii spre un total de peste 250 de miliarde. Cele mai multe, în proporţie de 36%, sunt cu oameni. De la portrete la fotografii de grup toate sunt adunate aici. Urmează ceva obişnuit din cultura Internetului, şi anume meme-urile. 28% din imagini sunt aşa.

Oamenii se pare că sunt interesaţi şi de peisaje sau tot felul de locuri din lume, 27% din poze cuprinde aşa ceva în pixelii lor. Pe ultimul loc în acest clasament sunt obiectele, de la telefoane la vaze şi altele asemenea, doar 3% din imagini. Mai mult, numărul fotografiilor cu câini îl depăşeşte de 5 ori pe cel al pozelor cu pisici. Şi sunt de două ori mai multe fotografii cu tatuaje decât fotografii cu fete în costum de baie. Probabil că nu e suficientă vară pentru astfel de poze.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Click pe poză pentru imagine completă

Sursa: Adevarul