eStire.ro

Articol actualizat la: 06 December 2018, 19:28

Google adaugă efecte noi pozelor din Google+ pentru a spori magia iernii

Google adaugă efecte noi pozelor din Google+ pentru a spori magia iernii

Google+ primeşte două noutăţi în prag de sărbători. Google vrea să fii mai în ton cu iarna, astfel că îţi va modifica pozele pentru a le adăuga puţin „sclipire“ de iarnă.

După ce în urmă cu câteva luni Google a anunţat pachetul Auto Awesome pentru a-ţi face pozele să arate mai bine, acum adaugă două noi funcţii potrivite iernii. Prin Auto Awesome poţi crea animaţii de scurtă durată, panorame sau să adaugi câteva efecte speciale. De astăzi, Google+ primeşte şi Twinkle şi Snow, notează PocketLint.

Prima funcţie presupune că pozele vor sclipi puţin mai intens, s-ar dovedi utilă pentru un brad de Crăciun, iar cea de-a doua adaugă puţină zăpadă peste poza ta. E zăpadă din pixeli, sclipeşte cam tare, dar cu siguranţă vor fi suficienţi fani. Pentru a folosi Twinkle trebuie să încarci o poză în care ceva sclipeşte, ceva cu lumini sau suprafeţe lucioase de pe care se reflectă lumina: candelabru, brad de Crăciun sau confetti. Dacă îţi permiţi, poţi încerca şi cu diamante.

Când vine vorba de zăpadă, aceasta se poate adăuga peste orice. La final, atât cu Twinkle, cât şi cu Snow, obţii gif-uri cu efectele sărbătorii. „Sperăm că prin aceste funcţii vei sărbători cu mai mare plăcere «magia» iernii“, se arată pe contul de Google+ al Google.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“. 

Sursa: Adevarul