eStire.ro

Articol actualizat la: 10 December 2018, 19:42

În timpul înmormântării lui Mandela, Barack Obama s-a imortalizat în poza care va deveni cel mai cunoscut selfie

În timpul înmormântării lui Mandela, Barack Obama s-a imortalizat în poza care va deveni cel mai cunoscut selfie

Cuvântul anului 2013 este „selfie“, iar Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, tocmai l-a generat pe cel mai important. În timpul slujbei de înmormântare a lui Nelson Mandela, Obama s-a ţinut de făcut poze împreună cu premierul danez şi cu cel britanic.

Barack Obama, David Cameron şi Helle Thorning-Schmidt, trei oameni politici care, cel mai probabil, au ajuns în cel mai important selfie din 2013. Ei s-au regăsit unul lângă altul la funeraliile lui Nelson Mandela, premierul danez a scos un BlackBerry Z10, după cum se vede în poza de mai jos furnizată de Roberto Schmidt de la AFP, şi s-au imortalizat toţi trei într-o poză. 

Dacă Obama şi premierul danez par foarte apropiaţi şi nu doar din poza de mai sus. Pe Twitter, Karl Sharro publică un colaj de imagini cu cei doi în situaţii foarte potrivite pentru a le rezuma sarea de bine de la înmormântarea fostului lider sud-african. Cea mai bună ipostază cu cei doi este prima din colaj. Obama şi Thorning-Schmidt sunt foarte apropiaţi, iar Michelle Obama priveşte cu un amestec de ură şi de indiferenţă către gesturile celor doi lideri.

Să fie aceasta o aventură extraconjugală a lui Obama? Greu de spus, dar cu siguranţă se înţeleg bine. Mai mult, soţul lui Thorning-Schmidt este un fost director al Forumului Economic Mondial, Stephen Kinnock.

Înainte de poza cu Obama şi liderii europeni, cel mai important selfie al anului era cel cu Papa Francisc şi câţiva tineri. Acesta doar s-a lăsat cuprins în aceeaşi poză cu ei. Cât despre telefonul pe care premierul danez l-a folosit cu Obama şi Cameron, este BlackBerry Z10 lansat la începutul anului, are un ecran de 4,2 inci HD şi vine cu sistemul de operare BlackBerry OS 10. 

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Papa Francisc în primul său selfie.

Sursa: Adevarul